منو
مگره می‌ترسد

مگره می‌ترسد

  • 5 قطعه
  • 78 دقیقه مدت کتاب
  • 514 دریافت شده
ژرژ سیمنون رمان «مگره می‌ترسد» را در سال 1953 نوشت. این کتاب یکی از آثار برجسته و روان‌شناختی مجموعه‌ی مگره است که حسین دلفی آن را به فارسی ترجمه کرده است.

از ایرانصدا بشنوید

سربازرس مگره پس از شرکت در یک کنگره‌ی پلیس در بوردو، به‌طور اتفاقی و برای دیدار با دوست قدیمی مدرسه‌اش، قاضی شابو، به شهر کوچکی در فرانسه می‌رود؛ اما ورودش با کشف قتل مردی ثروتمند هم‌زمان می‌شود. چیزی نمی‌گذرد که دو قتل دیگر هم رخ می‌دهد و ترس عمیقی تمام شهر را فرا می‌گیرد.
مگره با خانواده‌ای قدرتمند و پیچیده روبه‌رو می‌شود که رازهای تاریک، حسادت‌های طبقاتی و تنش‌های عمیق در آن موج می‌زند. ترس در این داستان، نه فقط ترس از قاتل، بلکه ترس درونی، ترس از قضاوت دیگران و ترس از شکست است.

نویسنده:
«ژرژ سیمنون» متولد 13 فوریه‌ی 1903 در بلژیک، یکی از پرکارترین و تأثیرگذارترین نویسندگان قرن بیستم است. سیمنون بیش از 400 رمان و داستان بلند نوشت که حدود 75 عنوان آن به کمیسر ژول مگره اختصاص دارد.
آثار او به بیش از 50 زبان ترجمه شده و فروش جهانی‌شان از 500 میلیون نسخه فراتر رفته است. سیمنون استاد توصیف فضای روانی، روابط انسانی و جو سنگین اجتماعی است و با نگاهی واقع‌گرایانه و عمیق به روان شخصیت‌ها، جنایت را بهانه‌ای برای کاوش تاریک‌ترین لایه‌های وجود انسان قرار می‌دهد. او در سال 1972 جایز‌ه‌ی ادبی معتبر «هزاره» را دریافت کرد.

کتاب:
Maigret a peur
Author:Georges Simenon
Originally published: 1953
Genres:Crime story


امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

5

محتوا و داستان

5

فصل ها

مشخصات کتاب گویا

سایر مشخصات

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

    نظری ثبت نشده است

تصاویر

از همین نویسنده

از همین گوینده

کتاب گویا