منو
سقوط خانه ی آشر

سقوط خانه ی آشر

  • 7 قطعه
  • 101 دقیقه مدت کتاب
  • 11189 دریافت شده
داستان «سقوط خانه‌ی آشر» اولین‌ بار در سپتامبر 1839 در «برتنز جنتلمنز مگزین» (Burton’s Gentleman’s Magazine) منتشر شد و سپس در سال 1840 در مجموعه قصه‌های عجیب و خیال‌انگیز (Tales of the Grotesque and Arabesque) انتشار یافت.

از ایرانصدا بشنوید

درباره‌ی کتاب:
این کتاب مجموعه‌ای از شش داستانِ کوتاهِ «آلن‌پو» به نام‌های «گربه سیاه»، «قلب افشاگر»، «لیژیا»، «سقوط خانه‌ی آشر» و «چاه و آونگ» است. عنصر وهم و خیال‌پردازی در این آثار مشترک است و هریک از قصه‌ها در نوع خود تلخ و میخکوب‌کننده‌اند.

درباره‌ی نویسنده:
ادگار آلن‌پو در سال 1809 در بوستون آمریکا به دنیا آمد و در سال 1849 در بالتیمور آمریکا درگذشت. او شاعر و نویسنده‌ی سبک گوتیک بود و آثار زیادی در این سبک نوشت. از او به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پایه‌گذاران جنبش رمانتیک آمریکا یاد می‌شود. وی استاد نوشتن داستان‌های کوتاه و سیاه بود. داستان‌های آلن‌پو به‌علت رازآلود و ترسناک بودن مشهور شده‌اند؛ همچنین وی از نخستین افرادی بود که از گونه‌ی علمی‌ - تخیلی استفاده کرد. نویسندگان رازآلود آمریکا هرساله جایزه‌ای به نام جایزه‌ی ادگار به بهترین اثر در گونه‌ی رازآلود اعطا می‌کنند.
آلن‌پو آثار زیادی دارد که به زبان‌های زیادی ترجمه شده؛ در ایران هم مترجم‌ها و ناشران بسیاری درطول سال‌ها آثار او را ترجمه و چاپ کرده‌اند.

* کتاب:
The Fall of The House of Usher
Originally published: September 1839
Author: Edgar Allan Poe
Genre(s): Horror, Gothic

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

4

محتوا و داستان

4

آسیب ها

فصل ها

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    با تشکر ، کتاب را دوست نداشتم
  • کاربر مهمان
    خیلی قشنگ بود هم صدای راوی هم موضوعات
  • کاربر مهمان
    خوب بودمرسی بابت زحمتتون
  • کاربر مهمان
    داستان را زیاد دوست نداشتم ولی اجرای هنرمند پیشکسوت جناب استاد میرزائی عالی بود . صدا گذاری و افکت هم بسیار حرفه ای و عالی. دستتون درد نکنه.👏
  • کاربر مهمان
    راوی عالی وبی نقص.هستند.ممنون آقای میرزایی.
  • کاربر مهمان
    برخلاف نظر دوستان صداهای دیگه داخل داستان همگام با روایت ترس و توهم رو بیشتر میکنه و اصلا اضافه نیست و جناب میرزایی هم که اجراشون عالیییییی بود،لطفا اصلا شب گوش نکنید چون خیلی میترسین مخصوصا داستان لیژیا.
  • کاربر مهمان
    زیبا بود ولی صداهای زمینه بد بود
  • کاربر مهمان
    وای دیشب گوش دادم ازترس مردم. ممنون بابت این کتاب عالی بووووود
  • کاربر مهمان
    صدای راوی و اجراش بی نظیره
  • کاربر مهمان
    ممنون و خسته نباشید...خدا قوت🌹🌹🌹
  • کاربر مهمان
    🌹🌹🌹
  • کاربر مهمان
    راوی بسیار عالی بودن
  • کاربر مهمان
    راوی خوب بود ولی صداهای گوش خراش و اضافه، خیلی بلند و ناهمگن با سبک اجرا بود (v)
  • کاربر مهمان
    آقا بیوک میرزایی دست مریزاد مردیم از ترس
  • کاربر مهمان
    عالی
  • کاربر مهمان
    با تشکر از بیوک میرزایی و دیگر همکاران بجز مسئول جلوه‌های صوتی!
  • کاربر مهمان
    آهنگش خیلی رو مخه
  • کاربر مهمان
    بسیار عالی ❤️
  • کاربر مهمان
    عشقی بیوک خان میرزایی
  • کاربر مهمان
    عالی و زیبا سناریوش شبیه فیلم ساختمان ۸۵ هست همون جنازه و دیوار

تصاویر

از همین گوینده

کتاب گویا