منو
وقتی ما یتیم بودیم

وقتی ما یتیم بودیم

  • 11 قطعه
  • 201 دقیقه مدت کتاب
  • 14267 دریافت شده
«وقتی یتیم بودیم» یکی از آثار متفاوت کازوئو ایشی‌گوروست؛ رمانی که در ظاهر یک داستان کارآگاهی و معمایی است، اما در عمق، درباره‌ی هویت، حافظه و شکنندگی حقیقت حرف می‌زند.

از ایرانصدا بشنوید

داستان به زبان اول‌شخص، زندگی کارآگاه مشهوری به نام «کریستوفر بنکس» را روایت می‌کند. در دوران کودکی، پدر و مادر کریستوفر، به‌طور مرموزی در شانگهای ناپدید می‌شوند. او به‌کمک دوست پدرش، برای ادامه‌ی تحصیل عازم انگلستان می‌شود. بیست سال بعد، کریستوفر، مشهورترین کارآگاه انگلستان می‌شود و تصمیم می‌گیرد به شانگهای برگردد و پرده از مهم‌ترین راز زند‌گی‌اش بردارد. این دوره، مصادف با جنگ میان چین و ژاپن است؛ اما او تلاش می‌کند راز ناپدید‌شدن پدر و مادرش را کشف کند. او با حقایق نگران‌کننده‌ای از خانواده‌ و اطرافیانش مواجه می‌شود. خاطرات پاره‌پاره‌ی او در خلال این اثر، در سه بخش مکانی، بین لندن، شانگهای و دوباره لندن، روایت می‌شود.

*درباره‌ی نویسنده:
کازوئو ایشی‌گورو، نویسنده‌ی انگلیسی - ژاپنی‌تبار، در سال 1954 در ناگازاکیِ ژاپن به دنیا آمد. در پنج‌سالگی همراه خانواده‌اش به انگلستان مهاجرت کرد. او یکی از مشهورترین نویسندگان معاصر انگلستان است. ایشی‌گورو با دو رمان مشهور «بازمانده‌ی روز» و «هنرمندی از جهان شناور» توانست جوایز و افتخارات زیادی را کسب کند. او سرانجام در سال 2017 جایزه‌ی نوبل ادبی را دریافت کرد.
نیویورک تایمز از کتاب «وقتی یتیم بودیم» به‌عنوان کامل‌ترین و پرمخاطب‌ترین اثر ایشی‌گورو نام برده است. این رمان در همان سال انتشار، جز فهرست نهایی جایزه‌ی بوکر نیز قرار گرفت.

* کتاب:
When We Were Orphans

Author: Kazuo Ishiguro
Originally published: 2000
Genres: Mystery, Historical Fiction, Detective

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

4

محتوا و داستان

4

فصل ها

مشخصات کتاب گویا

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    ب هیچ عنوان نپسندیدم. از روایت راوی و خود داستان ک خیلی یکنواخت و کسل کننده بود. داستان خیلی بی سر و ته بود.
  • کاربر مهمان
    سلام و تشکر ، اجرای گوینده واقعا حرفه ای بود.
  • کاربر مهمان
    صدای کتاب های صوتی خیلی کمهههه

تصاویر

از همین گوینده

کتاب گویا