منو
شب آخر سال

شب آخر سال

  • 8 قطعه
  • 152 دقیقه مدت کتاب
  • 12026 دریافت شده
نویسنده: چارلز دیکنز
کارگردان: مجید همزه
قالب: نمایشی
دسته‌بندی: کتاب گویا
منوچهر مجلسی، صاحب یک آجیل‌فروشی بزرگ در تهران کابوسی می بیند که زندگی اش را دگرگون می کند. در این خواب آشفته، منوچهر با زنی آشنا می‌شود که خودش را «فرشته‌ی عیدهای گذشته» معرفی می‌کند و از منوچهر می‌خواهد برای دیدن گذشته‌اش با او همراه شود.

از ایرانصدا بشنوید

او که بسیار خسیس و تندمزاج است، حتی حاضر نیست در آخرین روز سال با کارگرانش مهربان باشد. منوچهر با تلخی و تندی از همه می‌خواهد که فردا (روز اول سال نو) سرِ کار حاضر باشند و با درخواست مرخصی کارگرانش، موافقت نمی‌کند.
شب، منوچهر که به‌شدت احساس بیماری می‌کند، زودتر به خانه برمی‌گردد تا استراحت کند و فردا صبح زود به مغازه برگردد. او در خواب، کابوسی می‌بیند که او را به‌شدت دگرگون می کند.
منوچهر در کابوسش، روح اردشیر (شریک سابقش) را می‌بیند که به سراغش می‌آید و او را به‌خاطر خساست، دورویی و کلاه‌برداری سرزنش می‌کند و از او می‌خواهد تا دیر نشده، روش زندگی‌اش را تغییر بدهد؛ اما منوچهر همچنان از خودش دفاع می‌کند.
منوچهر در ادامه‌ی کابوس، کارگرها و کارمندهایش را می‌بیند که همگی دور از چشم او به بدگویی از رئیس خودشان مشغول‌اند و دوست دارند اگر امکانی وجود داشت، فروشگاه منوچهر را برای همیشه ترک کنند.

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

5

محتوا و داستان

4

فصل ها

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    این داستانه اون کارتونه اسکوروچه و فیلم ایرانی «خسیس»
  • کاربر مهمان
    کپی داستان " شب کریسمس " هست
  • کاربر مهمان
    جالب بود واقعا...:)
  • کاربر مهمان
    دست شما درد نکنه
  • کاربر مهمان
    قشنگ‌بود
  • کاربر مهمان
    قشنگ بود🙏🙏
  • کاربر مهمان
    از نظر من زیاد جالب نبود من خیلی خوشم نیومد
  • کاربر مهمان
    کار گوینده هاااا عالییییی عالیییی
  • کاربر مهمان
    این به اصطلاح بومی‌سازی اثر دیکنز هم مانند نمونه‌های مشابه ابداً موفق نبوده است. فضای لندن ویکتوریایی را به ایران اسلامی تبدیل کردن در بهترین حالت هم پیش‌رفتی در یک اثر نیست. این تجربه را کشورهای عربی حتی در دوبله آثار سینمایی هم سال‌ها است انجام می‌دهند و نتیجه جداً مضحک از آب در می‌آید.
  • کاربر مهمان
    صداپیشه نقش "منوچهر" بسیار عالی ایفای نقش میکنه.
  • کاربر مهمان
    عالی بود ۲۰
  • کاربر مهمان
    لطفا کتاب هایی رو که مخصوص یک نویسنده هست برای خودتون نیاید بومی سازیش کنید واقعا توهین خیی خیلی بزرگیه به نویسنده واقعا براتون متاسفم ن . گ ۱۲ ساله
  • کاربر مهمان
    چقدر صدای آقای پور ایمان رو مخه وقتی داد میزنن😑😭
  • کاربر مهمان
    تن چارلز دیکنز تو گور لرزید مگه خود نمایشنامه چشه که بومی سازی میکنین
  • کاربر مهمان
    روح خانم ژاله علو عزیز شاد یادشان جاودانه

تصاویر

از همین نویسنده

کتاب گویا