منو
شهید حسن آبشناسان

شهید حسن آبشناسان

  • 4 قطعه
  • 46 دقیقه مدت کتاب
  • 2232 دریافت شده
«شهیدِ صحرا» لقبی بود که اهالی دشت عباس به شیر دلاور و زاهدِ شب، تیمسار «آبشناسان» داده بودند. چریک مسلمانی که بدون ادعا و هرگونه تظاهر و ریا، مخلصانه برای حفظ اسلام و کیان مملکت اسلامی جان‌فشانی کرد.

از ایرانصدا بشنوید

شهید «حسن آبشناسان» پیرو امام و رهبر خود بود و در اجرای فرمان حضرت امام (ره) به فیض شهادت که همان آرزوی دیرینه او بود، رسید. او اندوخته‌های علمی و نظامی عمیق خود را طی دوره‌های متعدد نظامی نظیر دوره دانشگاه افسری، دانشکده زبان، چتربازی و رنجر و...به دست آورد و آنها را با هوش سرشار و آمادگی جسمانی درهم آمیخت. آن هنگام که «صدام» خیلی شهرها را موشک باران می‌کرد، حسن آبشناسان نامه‌ای به او نوشت: اگر جناب صدام حسین ژنرال است و فنون نظامی را خوب می‌داند و نظریه‌پرداز جنگی است، پس به راحتی می‌تواند در دشت عباس با من و دوستان جنگ آورم ملاقات کند و با هر شیوه ای که می‌پسندد، بجنگد، نه این‌که با بمب افکن‌های اهدایی شوروی، محله‌های مسکونی و بی‌دفاع را بمباران کند و مردم را به خاک و خون بکشد.
صدام در جواب نامه حسن، ژنرال «قادر عبدالحمید» را با گروه ویژه‌اش به دشت عباس فرستاد تا عبدالحمید به حسن جنگ تخصصی را نشان بدهد. سال‌ها قبل در «اسکاتلند» حسن، عبدالحمید و گروهش را در مسابقه کوهنوردی ارتش‌های منتخب جهان دیده بود، آنجا گروه او اول شد و عراقی‌ها هفتم شدند. حالا در میدان جنگ حقیقی، حسن دوباره مقابل ژنرال قادر عبدالحمید قرار گرفت و بعد از درگیری طولانی، لشکرش را شکست داد و خودش را اسیر کرد.
مهر سال 1364، چهار روز بعد از عاشورا، خبر شهادت حسن از رادیو عراق، با شادی و مارش پیروزی، پخش شد.

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

5

محتوا و داستان

5

فصل ها

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • در میان شهدا این شهید عزیز شهیدی قدرتمند است .... واقعا که لقب شیر صحرا برازنده نام اوست. تکاور به این مجاهد میگن که به گردان ببره جلو و خون از دماغ کسی نیاد
  • خداوند شهدا رو رحمت کنه . الهی که ماهم مثل شهدا شیر دل باشیم

تصاویر

از همین گوینده

کتاب گویا