منو
دنیا به آخر می‌رسد

دنیا به آخر می‌رسد

  • 8 قطعه
  • 170 دقیقه مدت کتاب
  • 29598 دریافت شده
نویسنده: سیدنی شلدون
کارگردان: صدرالدین شجره
قالب: نمایشی
دسته‌بندی: رمان و داستان
اگر در آمریکا فقط یک خانواده‌ی اصیل می‌بود، بدون شک خانواده‌ی «وین تراپ» بود. خانواده‌ی آن‌ها نظر تمام جهانیان را با خدمت به مردم و نیکوکاری تسخیر کرده بودند، اما فقط در مدت یک سال همه‌‌ی پنج عضو این خانواده در اثر حوادثی کشته شدند.

از ایرانصدا بشنوید

«دایانا ایوانز» گوینده و گزارشگر موفق و پرطرفدار تلویزیون با «گری وین تراپ» مصاحبه‌ای انجام می‌دهد و فردای آن روز خبر کشته شدن او را می‌شنود و از آن جایی که تدارک برنامه‌‌‌ی «خط جنایت» را دارد، به تحقیق درباره‌ی این موضوع مشغول می‌شود. به سازمان تحقیقات فدرال می‌‌رود و با «ژنرال بوستر» ملاقات می‌کند و بعد از این ملاقات بیشتر به این موضوع علاقه‌مند می‌شود.
پدر گری، یعنی «تیلور وین تراپ» که ماه‌ها قبل در آتش‌سوزی کشته شده، رئیس سابق این سازمان بوده که دایانا از نحوه‌‌‌ی برخورد ژنرال بوستر متوجه می‌شود برخلاف تعریف‌هایی که از وین تراپ‌ها به عنوان خانواده‌های بی‌عیب‌‌‌و‌‌نقص شنیده، حقایقی در پشت پرده است که باید آن‌ها را کشف کند.
دایانا ایوانز با به دست آوردن قیمت تابلوهای دزدیده‌‌‌شده از خانه‌‌ی گری وین تراپ پی می‌برد که دزد تابلوهای گران‌‌‌قیمت‌ خانه را با خود نبرده و همین شک او را درخصوص قتل از پیش طراحی‌‌‌‌شده‌‌ی گری وین تراپ به یقین تبدیل می‌کند. کار به جایی می‌رسد که همکاران دایانا نگران او می‌شوند. به‌‌دنبال ملاقات دایانا با خانم «سینی سی»، منشی مخصوص تیلور وین تراپ و قراری که با وی برای صحبت کردن می‌گذارد، خانم سینی سی کشته می‌شود.
بعد از این اتفاق دایانا اصرار بیشتری برای پیگیری مسئله پیدا می‌کند. برای همین «مرت»، همکار دایانا، ترتیب دیدار دایانا ایوانز را با شخصی به نام «راجر وودسون» می‌دهد. وودسون قبلاً رهبر اکثریت در مجلس سنا بوده و ضمناً با تیلور وین تراپ همکاری‌هایی داشته است.

* درباره‌ی کتاب:
کتاب «دنیا به آخر می‌رسد» نوشته‌ی «سیدنی شلدون» است. او این کتاب را در سال 2001 منتشر کرده است. کتاب دنیا به آخر می‌رسد از آخرین کتاب‌هایی است که شلدون پیش از مرگش منتشر کرده است و در نتیجه از دیگر آثار او حرفه‌ای و پخته‌تر است.
این کتاب با دو ترجمه، یکی به همین نام و دیگری با عنوان «آس‍م‍ان‌ ف‍رو م‍ی‌ری‍زد» به چاپ رسیده است.

*درباره‌ی نویسنده:
«سیدنی شلدون» (زاده‌ی 11فوریه1917 - درگذشته‌ی 30ژانویه2007) رمان‌نویس معروف آمریکایی بود. شلدون پیش از روی‌ آوردن به رمان‌نویسی، فیلم‌‌نامه‌ها و نمایش‌‌نامه‌هایی نوشت که او را برنده‌‌‌ی جایزه‌هایی همچون اسکار بهترین فیلم‌‌نامه‌نویسی و جایزه‌‌ی نمایش‌‌نامه‌نویسی «تونی» کرد. او در داستان‌نویسی بسیار موفق بود و فقط با انتشار 19 رمان، هفتمین نویسنده‌‌ی پرفروش تاریخ است.
شلدون در سال 1917 در «شیکاگو»، ایلینوی، زاده شد. والدینش کم‌سواد بودند. او در 17 سالگی به‌‌اجبار به «لس‌ آنجلس» رفت و در استودیوی فیلم‌سازی «یونیورسال» مشغول به کار شد.
شلدون در دهه‌‌ی 1930 برای کمک به خانواده‌اش، مشاغلی مانند گویندگی تئاتر، فروشندگی کفش و حتی گارسونی در رستوران را تجربه کرد. او تحصیل در دانشگاه «نورث وسترن» را نیمه‌تمام رها کرد و در جریان جنگ جهانی دوم در نیروی هوایی آمریکا خدمت کرد و پس از پایان جنگ، در استودیوی فاکس قرن بیستم به فیلم‌‌نامه‌نویسی مشغول شد.
او در سال 1951 ازدواج کرد. همسرش در سال 1985 از دنیا رفت و در سال 1989 برای بار دوم ازدواج کرد. شلدون سرانجام در بیمارستانی در نزدیکی پالم اسپرینگز کالیفرنیا در اثر ذات‌الریه درگذشت.
وی افزون بر رمان‌نویسی، بیش از 30 فیلم‌‌نامه‌‌ی سینمایی، 250 فیلم‌‌نامه‌‌ی تلویزیونی و 10 نمایش‌‌نامه نوشت.
آثار شلدون در بیشتر کشورهای دنیا منتشر شده است. او نویسنده‌ای است که رمان‌هایش بیشترین ترجمه‌‌ی جهانی را داشته است. ناشر آثارش برآورد کرده‌ که تا زمان مرگ شلدون 275 میلیون نسخه از کتاب‌های او در بازار کتاب دنیا خریدوفروش شده است.
شلدون در سال 1947 با نوشتن فیلم‌نامه‌ی «مرد مجرد و دختر جوان» برنده‌ی جایزه‌‌ی اسکار شد. او با نوشتن فیلم‌‌نامه‌های دیگری همچون «رژه عید پاک» به شهرت دست یافت.
در سال 1959 با نوشتن نمایش‌‌نامه‌‌ی تلویزیونی «سرخ‌موی برادوی» جایزه‌‌ی تونی را کسب کرد. پس از آن، نگارش نمایش‌‌نامه‌هایی دیگر برای تئاتر برادوی، بر شهرتش افزود.
شلدون در سال 1970 و در 52سالگی نخستین رمان خود به نام «صورت عریان» را انتشار داد. این رمان جایزه‌‌ی «ادگار آلن پو» را برای او به‌ همراه داشت. رمان بعدی او «آن سوی نیمه‌‌‌شب» موقعیت او را در جایگاه نویسنده‌‌ی آثار پرفروش تثبیت کرد. تاکنون از بیشترِ رمان‌های شلدون در فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی اقتباس شده است.

برخی از آثار او عبارت‌اند از:

*رمان‌ها: عریان چهره _ قاتلی در شهر (1970)؛ آن‌سوی نیمه‌شب (1974)؛ غریبه‌ای در آینه (1976)؛ خشم فرشتگان (1980)؛ استاد بازی (1982)؛ اگر فردا بیاید (1985)؛ آسیاب‌های خدایان_سفیر (1987)؛ شن‌های زمان (1988)؛ خاطرات نیمه‌شب (1990)؛ توطئه روز رستاخیز (1991)؛ ستاره‌ها می‌درخشند _پروانه آهنین (1992)؛ هیچ چیز جاودانه نیست (1994)؛ صبح، ظهر و شب (1995)؛ بهترین نقشه‌های حساب‌شده (1997)؛ از رویاهایت برایم بگو (1998)؛ آسمان به زمین می‌آید _ دنیا به آخر می رسد (2001) و ترس از تاریکی (2004).

* خودزندگی‌نامه: نیمه‌‌ی دیگر من (2005).

* گزیده‌ی نمایش‌‌نامه‌ها: سرخ‌موی برادوی (1959)؛ پتی دوک؛ من زنی را خواب می‌بینم؛ آلیس در خدمت نظامی؛ بیوه شادمان؛ فشفشه.

* گزیده‌ی فیلم‌‌نامه‌ها: مرد مجرد و دختر جوان (1947)؛ رژه عید پاک.

*کتاب:
The Sky Is Falling (2001)

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

5

محتوا و داستان

5

آسیب ها

فصل ها

مشخصات کتاب گویا

سایر مشخصات

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • یکی از کارهای قوی بود.لذت بردم .سپاس .
  • داستانش قشنگه و ممنونم بخاطر داستان و افکتها ولی صدای دایانا به شدت بده. انگار ی چی تو دهنش گیر کرده حرف میزنه و صداشم پیره و با حالت جیغ و بلند حرف میزنه و با هیجان الکی که اصلا به دل نمیشینه. و ی جاهایی اصلا نویز تو صداها هست یا قاطیه خصوصا فصل آخر. از ته چاه در میاد
  • خسته نباشید.کارتون عالیه واقعا جای تشکر داره.تنهایک انتقاددارم انهم بازیگرنقش دیانا که اصلا صداوبازیش به نقش نمی نشیند.مویدباشید
  • یعنی هرکس که فصل اول گوش نداده باشه پیش خودش میگه خانم دیانا یک بیمار روانی وفراری ازبیمارستان هست که خودش روکس دیگه ای جازده
  • همیشه عالی هستید دوستان هنرمند
  • ممنون برخی شبها روحم عجیب به شنیدن داستان‌های کتاب گویا نیاز داره...... مثل مادربزرگی مهربون که شب سیاه نوه هاش رو با رویای شیرین قصه هاش ، کوتاه میکنه ....❤️❤️❤️
  • کاربر مهمان
    ممنون برخي شبها روحم عجيب به شنيدن داستان‌هاي کتاب گويا نياز داره...... مثل مادربزرگي مهربون که شب سياه نوه هاش رو با روياي شيرين قصه هاش ، کوتاه ميکنه ....❤️❤️❤️
    هر موقع دلت خواست که قصه ای بشنوی و اوقاتت رو شیرین کنی، ایرانصدا همین جاست. بهش سر بزن.
  • خخخ شما چقدر بامزه اید مدیرپایگاه
  • جالب نبود
  • داستان ب این قشنگی و جذابی، با اجرای افتضاح دایانا 😢 واقعا رو مخ بود. این صدا برای نقش اصلی مناسب نیست. مصنوعی، عجول و کاملا نمایشی! ااینن آاااااااااااااه و اووووووووه گفتنا ب درد فیلمای سیاه سفید کلاسیک هزارسال پیش میخوره. تا نصفه گوش دادم، اینقد نچسب بود رها کردم
  • خوبه خدا قوت. البته به نظر می یاد که صداها مناسب نقش ها نیست. بخصوص نقش اصلی
  • داستان بسیار جذاب بود ولی کیفیت صدا بد بود.
  • داستان جالب بود،اجرای نقش دایانا هم عالی بود، بنظرم خیلی متفاوت و خاص اجرا میکنن منکه خیلی دوست داشتم
  • خوب بود👌
  • همه چیز عالی بود به جز گویندگی دایانا و کمال. گویندگی دایانا خیلی مصنوعی بود. کمال هم یه بچه جنگ زده‌ست اما صداش یه بچه خیلی نازپرورده‌ست
  • چرا این قدر کتابها رو سانسور و دستکاری می کنید؟ داستان رو عوض می کنید چرا؟
  • کیفیت صدا خیلی بد بود

تصاویر

از همین نویسنده

کتاب گویا