منو
خط خون

خط خون

  • 12 قطعه
  • 203 دقیقه مدت کتاب
  • 12213 دریافت شده
نویسنده: سیدنی شلدون
کارگردان: ژاله علو
قالب: نمایشی
دسته‌بندی: کتاب گویا
«سام راف»، رئیس هیئت‌‌‌مدیره‌‌ی شرکت داروسازی «راف و پسران»، در حادثه‌ای کشته می‌شود و دخترش «الیزابت» جای او را در هیئت‌‌‌مدیره می‌گیرد. همه‌‌ی اعضای هیئت‌‌‌مدیره قصد دارند الیزابت را وادار به عمومی‌‌‌کردن سهام شرکت کنند.

از ایرانصدا بشنوید

داستان با مرگ «سام راف»، رئیس شرکت «راف و پسران»، دومین شرکت بزرگ داروسازی جهان با ثروتی بیش از چندین بیلیون دلار، آغاز می‌شود. برخی از کارکنان توطئه می‌‌کنند که سام را با متّهم‌‌کردن به فساد مالی از کار برکنار کنند، اما هربار با شکست مواجه می‌شوند. آنها وقتی از این راه نمی‌توانند به اهداف خود دست یابند، او را به قتل می‌رسانند.
«رایس ویلیامز» یکی از فروشندگان فعّال شرکت است و بعد از سام، او تنها کسی است که استحقاق قبول ریاست را دارد، امّا طبق قوانین شرکت هیچ‌کس خارج از خاندان راف نمی‌تواند از اعضای هیأت‌‌مدیره شود. رایس با اطّلاع از این موضوع، از الیزابت، دختر سام، می‌خواهد تا ریاست شرکت را برعهده بگیرد.
واگذاری شرکت داروسازی به الیزابت، مخالفت بسیاری از اعضا را درپی دارد ....

*درباره‌ی کتاب:
این کتاب، به‌‌شکل موازی، داستان چند نفر را که همگی عضو یک خانواده‌‌ی بزرگ هستند، دنبال می کند. «سیدنی شلدون» در سال 1977 این کتاب را نوشت.

*درباره‌ی نویسنده:
«سیدنی شلدون» (زاده‌ی 11فوریه1917 - درگذشته‌ی 30ژانویه2007) رمان‌نویس معروف آمریکایی بود. شلدون پیش از روی‌آوردن به رمان‌نویسی، فیلم‌‌نامه‌ها و نمایش‌‌نامه‌هایی نوشت که او را برنده‌‌‌ی جایزه‌هایی همچون اسکار بهترین فیلم‌‌نامه‌نویسی و جایزه‌‌ی نمایش‌‌نامه‌نویسی «تونی» کرد. او در داستان‌نویسی بسیار موفق بود و فقط با انتشار 19 رمان، هفتمین نویسنده‌‌ی پرفروش تاریخ است.
شلدون در سال 1917 در «شیکاگو»، ایلینوی، زاده شد. والدینش کم‌سواد بودند. او در 17 سالگی به‌‌اجبار به «لس‌ آنجلس» رفت و در استودیوی فیلم‌سازی «یونیورسال» مشغول به کار شد.
شلدون در دهه‌‌ی 1930 برای کمک به خانواده‌اش، مشاغلی مانند گویندگی تئاتر، فروشندگی کفش و حتی گارسونی در رستوران را تجربه کرد. او تحصیل در دانشگاه «نورث وسترن» را نیمه‌تمام رها کرد و در جریان جنگ جهانی دوم در نیروی هوایی آمریکا خدمت کرد و پس از پایان جنگ، در استودیوی فاکس قرن بیستم به فیلم‌‌نامه‌نویسی مشغول شد. او در سال 1951 ازدواج کرد. همسرش در سال 1985 از دنیا رفت و در سال 1989 برای بار دوم ازدواج کرد. شلدون سرانجام در بیمارستانی در نزدیکی پالم اسپرینگز کالیفرنیا در اثر ذات‌الریه درگذشت.
وی افزون بر رمان‌نویسی، بیش از 30 فیلم‌‌نامه‌‌ی سینمایی، 250 فیلم‌‌نامه‌‌ی تلویزیونی و 10 نمایش‌‌نامه نوشت.
آثار شلدون در بیشتر کشورهای دنیا منتشر شده است. او نویسنده‌ای است که رمان‌هایش بیشترین ترجمه‌‌ی جهانی را داشته است. ناشر آثارش برآورد کرده‌ که تا زمان مرگ شلدون 275 میلیون نسخه از کتاب‌های او در بازار کتاب دنیا خریدوفروش شده است.
شلدون در سال 1947 برای نوشتن فیلم‌نامه‌ی «مرد مجرد و دختر جوان» برنده‌ی جایزه‌‌ی اسکار شد. او با نوشتن فیلم‌‌نامه‌های دیگری همچون «رژه عید پاک» به شهرت دست یافت.
در سال 1959 با نوشتن نمایش‌‌نامه‌‌ی تلویزیونی «سرخ‌موی برادوی» جایزه‌‌ی تونی را کسب کرد. پس از آن، نگارش نمایش‌‌نامه‌هایی دیگر برای تئاتر برادوی، بر شهرتش افزود.
شلدون در سال 1970 و در سن 52 سالگی نخستین رمان خود به نام «صورت عریان» را انتشار داد. این رمان جایزه‌‌ی «ادگار آلن پو» را برای او به‌ همراه داشت. رمان بعدی او «آن سوی نیمه شب» موقعیت او را در جایگاه یک نویسنده‌‌ی آثار پرفروش تثبیت کرد. تاکنون از بیشترِ رمان‌های شلدون در فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی اقتباس شده است.

برخی از آثار او عبارت‌اند از:

*رمان‌ها: عریان چهره _قاتلی در شهر (1970)؛ آن‌سوی نیمه‌شب (1974)؛ غریبه‌ای در آینه (1976)؛ خشم فرشتگان (1980)؛ استاد بازی (1982)؛ اگر فردا بیاید (1985)؛ آسیاب‌های خدایان_سفیر (1987)؛ شن‌های زمان (1988)؛ خاطرات نیمه‌شب (1990)؛ توطئه روز رستاخیز (1991)؛ ستاره‌ها می‌درخشند _پروانه آهنین (1992)؛ هیچ چیز جاودانه نیست (1994)؛ صبح، ظهر و شب (1995)؛ بهترین نقشه‌های حساب‌شده (1997)؛ از رویاهایت برایم بگو (1998)؛ آسمان به زمین می‌آید_دنیا به آخر می رسد (2001)؛ ترس از تاریکی (2004)؛

* خودزندگی‌نامه: نیمه‌‌ی دیگر من (2005).

* گزیده‌ی نمایش‌‌نامه‌ها: سرخ‌موی برادوی (1959)؛ پتی دوک؛ من زنی را خواب می‌بینم؛ آلیس در خدمت نظامی؛ بیوه شادمان؛ فشفشه.

* گزیده‌ی فیلم‌‌نامه‌ها: مرد مجرد و دختر جوان (1947)؛ رژه عید پاک.

* کتاب:
Bloodline (1977)

* فیلم:
Bloodline (1979)

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

4

محتوا و داستان

4

فصل ها

مشخصات کتاب گویا

سایر مشخصات

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • عالی بود فقط صدای موسیقی متن بلند بود
  • سلام خوب بود اما نه خیلی. متشکرم. لیلا
  • بازنویس داستان و تنظیم رادیویی اش رمان و جذابیت اش رو نابود کرده بود
  • واقعا دمتون گرم. از این بهترم بود مگه؟ کاش دوهزار دقیقه بود. از شنیدنش خسته نمیشدم
  • سلام. مرسی ایران صدا عزیز. تو این فکر بودم که پیشنهاد بدم از اثار سیدنی شلدون بیشتر کار کنید که دیدم داغ داغ رسید😉😍 👌 دست مریزاد، عالی 👌 👌 من عاشق کارهای ریموند چندلر، سیدنی شلدون، داشیل همت و... هستم و با اینکه قبلا اکثر کتابهاشون رو خوندم، اما واقعا دلم میخواد به صورت صوتی هم بشنوم شون. یه تشکر ویژه میکنم از شما خوبان 🙏🌹
  • سلام ممنون از زحماتتون لطفا با کیفیت بهتر مثلا 360 ییا 128 به صورت mp3 هم قرار بدید من تو ماشین گوش میدم و به خاطر کیفیت پایین مشکل میتونم صداهارو بشنوم
  • کتاب بسیار خوب و تعداد شخصیت‌ها فراوان باید کاملا با دقت گوش بدید تا سردر گم نشید ممنون از نمایش عالی
  • کار زیبا بود ...اما صدابردار محترم در آسیب رساندن به گوش شنونده بسیار موفق عمل نموده بود👍...انتخاب موزیک کر کننده و ولوم بالای اون نسبت به صدای بازیگران واقعا وحشتناک بود😕
  • سلام خسته نباشید اگه میشه لطفا تو مشخصات کتابا ژانرشو بنویسید🙏🙏
  • ممنون از زحمات شما لطفا از کارهای سیدنی شلدون بیشتر در ایرانصدا پخش کنید پیشاپیش از محبت شما متشکرم عالی
  • سلام و خسته نباشید . واقعا این موزیک بلند و وحشتناک لازمه ؟؟؟؟؟ چرا اینقدر بازیگرا جیغ میزنن😑😑
  • قشنگ بود روح احمد آقالو و احمد گنجی شاد 💔🖤
  • قشنگ بود.خسته نباشید
  • سیدنی شلدون متخصص کتابهای معمایی است ..... بیشتر بر روانشناسی جنایات تاکید دارد...این کتاب باید در دسته جنایی طبقه بندی میشد نه رمان و عاشقانه............عالی بود عالی
  • عالی بود..........رمان جنایی عالی
  • سه ساعت داستان رو گوش دادم... گره داستان در سه دقیقه آخر باز شد ... اما چه فایده ... قصه تمام شد و کلی سوال بی جواب باقی موند.
  • دوبله و داستان عالی بود لذت بردم
  • داستان و دوبله عالی بود سپاس
  • متاسفانه ۲۰ صفحه آخر کتاب در ۵ دقیقه با سانسورهای فراوان جمع شد و کتاب را بر خلاف متن اصلی بی محتوا تمام کردند.
  • *موضوع کتاب جالبه اما شخصیتا زیادن باید خیلی دقت کنید که شخصیتا اشتباه نشن *

تصاویر

از همین نویسنده

کتاب گویا