منو
مردان کوچک

مردان کوچک

  • 11 قطعه
  • 213 دقیقه مدت کتاب
  • 4254 دریافت شده
پیش از این در کتاب «زنان کوچک» با خانواده‌‌ی مارچ آشنا شدیم. خانواده‌­ای که در گذشته وضع مالی خوبی داشتند، اما حالا در وضعیت بسیار سختی به سرمی‌­برند. پدر خانواده به جنگ رفته و افراد خانواده مجبورند خودشان اداره‌ی زندگی را به عهده بگیرند.

از ایرانصدا بشنوید

درباره‌ی کتاب:
رمان «مردان کوچک» به گونه‌‌ای ادامه‌ی رمان «زنان کوچک» است. «جو»، قهرمانِ رمانِ زنانِ کوچک، در این کتاب سرپرست مردانِ کوچک می‌شود! داستان کتاب ارتباطی با داستان زنان کوچک ندارد، اما همان شخصیت‌‌ها در این کتاب نیز حضور دارند.
درواقع به‌‌ارث‌‌رسیدنِ یک عمارت به جو، پس از مرگ عمه «مارچ» در پایان کتاب زنان کوچک، ایده‌‌ی مدرسه‌‌ی شبانه‌‌روزی برای این کتاب را شکل می‌دهد. از دیگر نکات برجسته در این کتاب، تبدیل‌‌شدنِ شخصیتِ جسور و گستاخِ جو به یک زن خانه‌‌‌دار و مهربان است که البته به مذاق بعضی از طرف‌‌داران زنان کوچک خوش نیامد!
داستان با ورود پسربچه‌‌ای یتیم و خجالتی به نام «نَت» به مدرسه‌‌ی شبانه‌‌روزی «پام فیلد» شروع می‌‌شود که از راه ویولون‌‌زدن زندگی خود را می‌‌گذارند. بسیاری از شخصیت‌‌های کتاب از چشمان همین پسر به ما معرفی می‌‌شوند. سرپرستی پسربچه‌هایی بانمک و بازیگوش از زبانِ قهرمان داستان زنان کوچک در مدرسه‌‌ی شبانه‌‌روزی «پام فیلد»، مطمئناً بسیار خواندنی و جذاب است!

درباره‌ی نویسنده:
«لوئیزا می ‌آلکوت» نویسنده‌ی رمان جاودانه‌ی «زنان کوچک» در سال 1832 در ژرمن تاون که اکنون بخشی از فیلادلفیای آمریکاست، به دنیا آمد.
در کودکی‌اش، خانواده‌‌ی او به بوستون نقل‌مکان کردند و او بقیه‌ی عمر خود را در آنجا گذراند. پدر آلکوت مردی مذهبی و کارش آموزگاری در مدرسه‌‌ه‎ای دینی و امور خیریه بود.
او سه خواهر به نام‌‎های «اَبی گیل»، «الیزابت» و «آنا» داشت که در رمان زنان کوچک تبدیل به سه خواهرِ جوزفین شده‌‌اند.
نخستین کتاب او مجموعه‌ای از داستان‌های پریان بود و مدّتی هم برای «آتلانتیک مانتلی»، شعر و داستان کوتاه می‌نوشت. در زمان جنگ داخلی آمریکا در بیمارستانی پرستار بود و نامه‌هایی را که در آن دوران به خانواده خود می‌نوشت، بعد‌ها به صورت یک مجموعه منتشر کرد. مدّتی هم سردبیر یک مجلّه‌ی کودکان بود.
زندگی لوئیزا می آلکوت، داستان‌‌‎نویس آمریکایی در قرن نوزدهم، از جهات بسیاری شبیه زندگی شخصیت جوزفین در رمان زنان کوچک است.
آلکوت که عاشق پدرش بود، برای کمک به خانواده‌اش از همان نوجوانی به کار خدمت‌‌کاری و معلمی مشغول شد و اولین اثرش را در 16 سالگی نوشت. بعدها نیز برای کسبِ درآمد بیشتر، هم داستان و رمان جدّی نوشت و هم آثار بازاری.
مشهورترین اثرش «زنان کوچک» بود که در سال 1868 نوشت و به‌‌‌دنبال موفقیت و استقبال مردم از آن، سه اثر دیگر در دنباله‌‌ی آن درباره‌‌ی شخصیت‎‌‌های اصلی این اثر، «خانواده مارچ»، نوشت که عبارت بودند از: همسران خوب (1869)، مردان کوچک (1871) و پسران جو (1886) و این آثار تاحدودی امنیت اقتصادی را در زندگی برایش به ارمغان آورد.
زنان کوچک، رمانی شرح‌حال‌‌گونه و براساس زندگی خودِ نویسنده است؛ هر چند آلکوت برخلاف شخصیت محبوبش (جوزفین) که در جلد دوم این رمان (همسران خوب) ازدواج می‌‌‎کند، تا آخر عمر مجرد ماند.
بیش از 60هزار نسخه از کتاب زنان کوچک در سال اول انتشار به فروش رسید و همچنان به چاپ می‌رسد و خریدار دارد. می‌توان گفت هیچ زن باسوادی در کشورهای انگلیسی زبان وجود ندارد که این کتاب را نخوانده باشد.
آلکوت زنان کوچک را براساس الگویی اخلاقی و مذهبی نگاشته است و این اثر به‌‌‌دلیل طنز و صمیمیّت بسیار قوی آن، هنوز در سراسر جهان خوانندگان بسیاری دارد و سال‌‌‌هاست که جای خود را در میان آثار کلاسیک و موفق جهان حفظ کرده است.

* کتاب:
(1871) Little Men, Louisa May Alcott

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

4

محتوا و داستان

4

فصل ها

مشخصات کتاب گویا

سایر مشخصات

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • تشکر میکنم از مجموعه
  • کتاب رو موقع خواب با هندز فری گوش میدیم بعد یهو یه صدای بلنددددد موزیک وسط داستان
  • لطفا صدای بین موزیک رو قطع کنید
  • داستان قشنگی بود شیرین و لذت بخش بدون اینکه هیچ استرسی به شنونده وارد بشه. از شنیدنش لذت بردم اما صدای خاله جو رو نپسندیدم با چهره ای که در فیلم زنان کوچک از جو دیده بودم این صدا جور در نمی اومد انتظار صدای مهربونتری داشتم. اما در مجموع عالی بود پیشنهاد میدم حتما گوش کنید (ر_قاین)
  • ازتون خیلی ممنونم واقعا منتظرش بودم بهترینید😍😍😍
  • محشر بود 😍
  • من از شنیدن این داستان بسیار لذت بردم. در واقع داستان جو و آقای بائر بعد از ازدواج و تاسیس اون مدرسه شبانه روزی هست و شیوه های برخورد آنها با بچه های مدرسه. بسیار جالب بود. ممنون ایرانصدا، مهرنوش زاهدی
  • داستان زیبا و آموزنده ای بود حتی بهتر از زنان کوچک بود
  • بسیار عالی👌👌👏👏
  • سلام اصلا حس نکردم داستان می شنوم بیشتر روانشناسی بود، گوینده جو خیلی مصنوعی بود، گوینده آقا هم همه صداها را مثل هم اجرا میکرد
  • این کتاب ادامه کتاب زنان کوچک است. عالییییییییی
  • صدای مَرده رو اصلا دوست نداشتم. ولی صدای خانم شوکت رو دوس داشتن. بهتدن پیشنهاد میکنم داستان های خانم نشیبا رو حتما گوش کنید . البته تو این کتاب نیستن
  • تشکر از زحمات ایران صدا. خدا به شما توفیق بیشتر عنایت کند.
  • من دوست نداشتم. مینا
  • سپاس ، لطفا از این کارا بیشتر تولید کنید
  • عالی بود ایکاش توی ایران هم آدمهای خیر تشویق میشدند به انجام این مدل کارها

تصاویر

از همین گوینده

کتاب گویا