منو
تردیدهای مین منور

تردیدهای مین منور

  • 4 قطعه
  • 109 دقیقه مدت کتاب
  • 420 دریافت شده
کتاب «تردیدهای مین منور» زندگی‌نامه‌ی داستانی «شهید مصطفی یوسفی» است که «جلیل امجدی» آن را نوشته‌است.

از ایرانصدا بشنوید

درباره‌ی کتاب
شهید «مصطفی یوسفی» در سال 1339 در روستای «دولوجرد» از توابع بخش «رزن» شهرستان همدان، به دنیا آمد. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال 1359، به خدمت سربازی رفت و دو سال در لشکر 94 ارومیه و کردستان خدمت کرد.
با شروع جنگ، مصطفی یوسفی در عملیات‌های رمضان، محرم، والفجر مقدماتی شرکت کرد و سرانجام در شانزدهم اسفندماه سال 1362، در منطقه‌ی عملیاتی خیبر به شهادت رسید. این کتاب، زندگی داستانی شهید مصطفی یوسفی است.

درباره‌ی نویسنده
«جلیل امجدی» در سال 1336 در شهر بجنورد دیده به جهان گشود. او با مطالعه‌ی آثار جلال آل‌احمد و دکتر علی شریعتی، از آغاز دوران دبیرستان با مسائل ادبی و سیاسی آشنا شد. پس از پایان تحصیلات متوسطه، در سال 1354 در رشته‌‌ی ادبیات دانش‌سرای راهنمایی مشهد پذیرفته شد.
وی در محیط جدید فعالیت سیاسی خود را با چاپ پلی‌کپیِ آثار دکتر شریعتی و تکثیر جزوات گروه‌های مبارز مذهبی و توزیع نوارهای سخنرانی دکتر شریعتی و آیت‌الله خمینی ادامه داد. امجدی در جریان این فعالیت‌ها مورد تعقیب و شناسایی ساواک قرار گرفت و در شهریور 1356 دستگیر و به چهار سال زندان محکوم شد.
وی با اوج گیری انقلاب اسلامی، همراه تعداد کثیری از زندانیان سیاسی، در آبان 1357 آزاد شد. او پس از آزادی، به تشکیل گروهی در مشهد و بجنورد اقدام کرد که در جریان فعالیت مبارزاتی یک بار دیگر دستگیر و پس از مدت کوتاهی آزاد شد.
او بعد از پیروزی انقلاب در جهادسازندگی و هیئت‌های هفت‌نفره‌ی واگذاری زمین فعالیت می‌کرد و هم‌زمان با اشتغال در آموزش و پرورش، تحصیلات خود را در رشته‌ی تاریخ تا مقطع کارشناسی‌ارشد ادامه داد. وی پس از تأیید درجه‌‌ی آزادگی و جانبازی، در سال 1380، مدرک معادل دکتری را نیز دریافت کرد.


* کتاب:
تردیدهای مین منور: زندگی‌نامه‌ی داستانی شهید مصطفی یوسفی؛
مؤلف: جلیل امجدی؛
زبان: فارسی؛
سال چاپ: 1399؛
ناشر: نشر شاهد؛
تعداد صفحات: 128.

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

4

محتوا و داستان

4

فصل ها

مشخصات کتاب گویا

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • آه که چه فرشته‌هایی اومدن واسه زیباتر کردن این دنیا ننگ به کسانیکه پا روی خون نازنینشون بذارن «ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا، بل احیاء عند ربهم یرزقون»
  • عالی عالی

تصاویر

از همین نویسنده

از همین گوینده

کتاب گویا