منو
سرگردان

سرگردان

  • 9 قطعه
  • 160 دقیقه مدت کتاب
  • 7015 دریافت شده
نویسنده: نجیب محفوظ
کارگردان: محمد عمرانی
قالب: نمایشی
دسته‌بندی: رمان و داستان
عمَر، وکیلی موفق، ثروتمند و محترم در قاهره است که با بحران روانیِ میان‌سالی روبه‌رو شده است. درماندگی و جست‌وجوی عمر برای یافتن معنا، او را از کار، خانواده و درنهایت دوستانش جدا می کند.

از ایرانصدا بشنوید

شخصیت اصلی داستان وکیلی موفق به نام «عُمر» است که جوانی خود را برای شعر و حزب سوسیالیست صرف کرده است؛ اما با گذر زمان، آرمان‌های خود را فراموش کرده است و اکنون در ناخودآگاه خود به‌دنبال گمشده‌ای می‌گردد.
از یک سو به آرمان‌های جوانی‌اش با تمسخر نگاه می‌کند و از سوی دیگر، از وضعیت کنونی دل‌زده است. این عذاب وجدان او را از همسر محبوبش (زینب) و دخترانش (بثینه و جمیله) وَ پسرش (سمیر) و حتی دو دوست صمیمی‌اش (مصطفی و عثمان) دور کرده و به‌ انحطاط اخلاقی کشانده است.

* نجیب محفوظ 30 کتاب داستانی نوشت و در سال 1988 برنده‌ی جایز‌ه‌ی نوبل ادبیات شد. وی نخستین نویسنده‌ی عرب بود که توانست این جایزه را دریافت کند.

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

4

محتوا و داستان

4

فصل ها

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    کتاب فوق ا لعاده ای هست.ا ز همین نویسنده والامقام رو هم گوش کردم اونم عالیه. اگر دنبال داستانهای سطحی و راحت فهم هستید به دردتون نمی خوره.
  • کاربر مهمان
    همه کارای نجیب محفوظ عالیه
  • کاربر مهمان
    اصلا خوب نبود، مخصوصا پایان کتاب. حیف اجراهای به این خوبی.
  • کاربر مهمان
    سلام و خسته نباشید داستان جالبی بود.... و بی ساسور و بی پرده
  • کاربر مهمان
    انتهای کتاب را دوست نداشتم. بنظرم بدون هیچ راهکاری کتاب به پایان رسید.
  • کاربر مهمان
    کتابی که نویسنده اش بخاطر نوشتنش نوبل ادبیات رو گرفته از نظر شما محتواش مستحق دریافت چهار ستاره است !
  • کاربر مهمان
    چه اجراهای عالی بود،اگر اجرای خوب هنرمندان نبود،یأس نمیذاشت تا آخر گوش کنم،درک این کتاب خیلی سخت بود.
  • کاربر مهمان
    ممنون از انتخاب این داستان. بسیار عالی بود. باز هم از نجیب محفوظ کتاب بگذارید
  • کاربر مهمان
    کتاب خوب وفلسفی بود ولی بادوستان موافقم،بهتربود روایی تهیه می شد.
  • کاربر مهمان
    من دوست نداشتم .با احترام مینا
  • کاربر مهمان
    این کتاب رو به صورت روایی تهیه کرده بودید بهتر بود .این چی بود
  • کاربر مهمان
    اینا چیه تازگیا پخش میکنید. دوستتون دارم ولی حیف هزینه برای ساخت همچین اثری.
  • کاربر مهمان
    چه تلخ و نزدیک و تاریک
  • کاربر مهمان
    انتخاب خوبی برای نمایش رادیویی نیست. مونولوگ‌های درون ذهن کاراکترها و فلش‌بک‌های متعدد که هنگام خوانش کتاب کاملاً ساده و قابل فهم است، تنها با ابزار اکوی صدا قابل انتقال نیست. در شکل روایی بسیار بهتر قابل ارائه است. بهتر بود توسط گوینده روایت می‌شد. مانند اغلب کارهای داستایفسکی.

تصاویر

از همین نویسنده

کتاب گویا