منو
قصه‌های هزار و یک نصف شب

قصه‌های هزار و یک نصف شب

  • 5 قطعه
  • 113 دقیقه مدت کتاب
  • 14558 دریافت شده
کتاب «قصه‌های هزارویک نصف شب» مجموعه‌ای از چند داستان کوتاه و طنز است که در آن همه‌ی ماجراها به‌‌‌لحاظ زمانی در نیمه‌‌شب و به‌‌لحاظ مکانی در هواپیما اتفاق می‌افتد.

از ایرانصدا بشنوید

این جمله‌ی حکیمانه و قاطع را مسافر دیگری گفت که کاملاً جوگیر به نظر می‌رسید. سخنرانِ ماجرا نگاهی حاکی از تأیید و اندکی تحسین به او انداخت و حرف‌هایش را پی گرفت؛ مخصوصاً حالا که می‌دید همه با اشتیاق رسماً و عملاً به اباطیل او گوش می‌دهند و حتی به تعبیری گوشِ جان می‌سپارند!
- اینهام که همه‌ش فکر پولن، همه‌ش فکر سودن، کی به فکر مسافره؟ گفتن ارزون درمی‌آریم که بلیت هم گرون نشه. همین‌جوری هم گرونه خداوکیلی. خلاصه که جعبه‌ی سیاه روش سوار نکردن، همین‌جور با تف ساختن رفت. حالا اگه بیفته و بمیریم، دیگه جعبه و صندوق و این‌جور چیزا هم نیست که به بازمانده‌ها بگن واسه چی مُردیم. یعنی کلاً قابل پی‌گیری هم نیست!
نکته‌ی جالب در این میان، آن بود که همه حین گفتن و شنیدن این حرف‌ها کارت‌های پروازشان را به متصدی مربوطه می‌دادند، بررسی می‌شد و سوار اتوبوس می‌شدند تا به سمت هواپیما بروند! یکی در این میان حکمی دقیق صادر کرد که بنا به محاسبات فنی مهندسی، این هواپیما در کیلومتر بیست‌و‌یک سقوط خواهد کرد و دیگر مسافران حین تأیید دسته‌‌جمعی کیلومتر دقیق سقوط هواپیما، سوار اتوبوس شدند!
اتوبوس که به هواپیمای موردنظر رسید، معلوم شد خبری از هواپیمای یاک140 نیست. هواپیمای نسبتاً بزرگ و اصطلاحاً پهن‌پیکری بود که هرچه نام داشت، قطعاً هیچ ربطی به طیاره‌ای که مسافران درباره‌‌اش حرف زده بودند نداشت؛ اما این‌ بار، ضرب‌المثل «مردم عقلشون به چشمشونه» گویی بلاموضوع بود و عمل نکرد! به تعبیری مردم ترجیح دادند به شنیده‌هایشان و بحث شیرین شایعه پای‌‌بند بمانند، نه آنچه که می‌دیدند. با چنین جوی همه سوار هواپیما شدند... .

امتیاز

کیفیت هنری و اجرای صداپیشگان

4

محتوا و داستان

4

فصل ها

مشخصات کتاب گویا

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂☺☺☺😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • کاربر مهمان
    این داستان عالی هست و زیبا من این داستان را که گوش دادم خیلی خندیدم عالیه😍😍
  • کاربر مهمان
    معرکه بود چند سالی بود وقتی تنهام با شنیدن چیزی اینقدر نخندیده بودم البته اجرای راوی مطمئنا در جذابتر شدن کتاب بی تاثیر نبود
  • کاربر مهمان
    جالب بود
  • کاربر مهمان
    خوب بود ❤❤❤
  • کاربر مهمان
    به نظرم طنز نبود هی منتظر چیزهای خنده دار بودم ولی چیزی توجهمو جلب نکرد برام عجیبه که چطور بقیه کلی خندیدن
  • کاربر مهمان
    درود بر گوینده داستان بسیار عالی
  • کاربر مهمان
    جالب نبود.خوشم نیومد
  • کاربر مهمان
    توراخدا توراخدا ول کنید این داستانهایی هزار و یک شب و تخیلی و بی محتوا رو ....چندتا داستان خانوادگی و زیبا و عبرت اموز گویا کنید ممنونم آرام هستم شنونده همیشگی کتاب گویا
  • کاربر مهمان
    قشنگ ادبیات و رفتارهای هیجانی ایرانی جماعت🙄
  • کاربر مهمان
    عالی
  • کاربر مهمان
    سلام بسیاااار عالی کیف کردم... مخصوصا آقای راوی خیلی عالی روایت میکنن فوق لعاده جذاب روایت میکنه
  • کاربر مهمان
    درود بسیار عالی بود، لذت بردیم،از راوی بسیار سپاسگزارم🌹🌹🌹🌹
  • کاربر مهمان
    خیلی خوب بود
  • کاربر مهمان
    استاد ضیائی عزیز ، دستمریزاد مثل همیشه عالی بودین ، سما محبی
  • کاربر مهمان
    مطمئنم نویسندش لذت میبره از این کتاب ، قشنگ ساخته شده . سپاسگزار
  • کاربر مهمان
    حتما بشنوید و کیف کنید. فقط اینجا نوشته جلد یک. امیدوارم جلد های دیگه هم به زودی منتشر بشه. با تشکر ممنون 🌹 🌹 🌹
  • کاربر مهمان
    سلام لطفا جلدهای بعدی رو هم منتشر کنید... خیلی عالی... منتظریم لطفا🙏🙏🙏
  • کاربر مهمان
    سلام وخسته نباشید،ایا کتاب گویایی درمورد اموزش زندگی عالی ،ذهن عالی،موفقیت،برنامه نویسی وکلا اموزش زندگی وجود دارد؟
  • کاربر مهمان
    توروخدا اگه جلد های دیگه ای داره هم ارائه کنید فوق العاده بود کلی خندیدم و کیف کردم

تصاویر

از همین نویسنده

از همین گوینده

کتاب گویا